A legbiztosabb pasiriasztók! Ha boldog párkapcsolatra vágysz, ne csináld!

Nehezen indulnak be a kapcsolataid, vagy hamar véget érnek? Vannak bizonyos dolgok, amiktől a pasik futva menekülnek! Összegyűjtöttük a leggázabbakat, hogy ha lehet, legközelebb ne riaszd el a potenciális jelöltet!

1. Ne flegmázz!

Mindenki tudja, hogy nem attól válik nagylánnyá valaki, hogy lekezelő, flegma és az sem segít a helyzeteden, ha mindezt humorba ágyazod. A férfiak viszonylag kis százalékának jönnek be az olyan stílusú csajok, akik a folytonos beszólogatásokkal próbálják felhívni magukra a figyelmet.  2. Pokolba a pasikkal!?

Nyilván vannak az ember életében csalódások, de attól még nem kell meggyőznöd magad arról, hogy az összes férfi egy görény! Ha minden pasit a pokolba kívánsz, hidak helyet falakat építesz magad köré és nem lesz az a Superman, aki át tud majd rajtuk vergődni! Próbálj meg bízni bennük, pozitív gondolatokkal indulj neki az ismerkedésnek és a randiknak, így nagyobb az esélyed, hidd el!3. Nem kell a hiszti!

Ha megtanulod kezelni az érzelmeidet és az indulataidat, a pasikkal is könnyebb lesz, mert ritka kevés dolgot utálnak annyira, mint a hisztit és a nagyjeleneteket. A brazil szappanoperákban lehet, hogy célt érnek vele a szereplők, de a te életed a való élet! Minden érzésedet és gondolatodat ki tudod fejezni nyugodt hangvételben, higgadt kommunikációval. Ha érzed, hogy felmegy benned a pumpa, vonulj el, vegyél néhány mély levegőt és csak utána kezdj el beszélni!


 
4. Ásó, kapa, nagyharang

Minél inkább ketyeg a biológiai óra, annál több gondolatot sző át a házasság és a gyerekkérdés, nyilván ennek megfelelően teljes beleéléssel és elánnal elő is tudod adni az ezzel kapcsolatos elképzeléseidet. Felkötötte már a nyúlcipőt? Lassan el is fut vele! A komoly kötöttségekről szóló értekezéseidet hagyd az egyéves évfordulótokra!5. Nyugi, nem lopják el!

A nagy kincsekre vigyáz az ember, de ha hét lakat alatt őrzöd, és az állandó felügyeleted alatt tartod, úgy rohan el, hogy csak egy kondenzcsíkot látsz belőle! Ha van benned egy egészséges féltékenység, az még elviselhető, de megette a fene a kapcsolatot, ha az egyik félnek folyton bizonygatnia és igazolnia kell az ártatlanságát.
 
2017.02.17.
VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: