5 tulajdonság, amivel ha találkozol egy férfinál, akkor lóti-futi

1. Nem hoz érted áldozatot

Egy jó kapcsolat egyik fontos pillére, hogy a felek egyenlő mértékben járulnak hozzá mindkét fél boldogságához. Ha úgy érzed, te a részedről mindent megtettél, de a másik fél nem, akkor érdemes elgondolkodni. Vannak olyan emberek, nevezetten férfiak, akik inkább lányok. Körbe kell őket udvarolni, neked kell mindig kezdeményezned, mert ő semmilyen erőfeszítést nem képes tenni azért, hogy esetleg te is jól érezd magad vele. 

Ha ő soha nem tesz lépést azért, hogy veled lehessen, akkor neked miért kellene egyedül vinned egy társas kapcsolatot?


2. Nem nyílik meg

Ezer oka lehet, ha valaki hosszú ideig nem tud mélyebb témákról beszélni, és ez érthető is. Állítólag a nők többsége könnyebben nyílik meg komolyabb témákkal kapcsolatban, míg a férfiak nem, de nem is kell erőltetni. Viszont amikor már ki kellene alakulnia egy bizalmi körnek, és még mindig semmi, akkor nagy esély van rá, hogy nem is lesztek mélyebb lelki kapcsolatban. 

A bizalom kialakítása egy nagyon kényes és nehéz kérdéskör, de a saját igényeidet is tartsd szem előtt. Ha vágysz egy lelki kapocsra, de hosszú idő elteltével és kezdeményezésekkel a részedről sem indul be semmi, akkor jobb, ha időben továbbállsz. 

3. Folyton feszélyezve érzed magad vele

Vannak emberek, akik mellett egyszerűen nem tudunk ellazulni. Ez ugye kiküszöbölhető, hiszen senkivel sem vagyunk összezárva, csak úgy kell intézni, hogy ne találkozzunk az illetővel túl gyakran. Ha viszont a párkapcsolatodról van szó, és a kezdeti nehézségek után sem tudod igazán elengedni magad, akkor nem érdemes időt pazarolni rá.


Azért megyünk bele egy kapcsolatba, mert szeretnénk valaki olyannal lenni, aki mellett sokkal inkább önmagunk lehetünk és fordítva. Ha pedig ilyen elemi problémával küszködsz, az hosszú távon egyik félt sem fogja boldoggá tenni. 

4. Féltékeny és legszívesebben egy kalitkába zárna

Ez talán az egyik legtipikusabb probléma forrása. Az ilyen férfiak először elcsavarják a fejed, úgy érzed, milyen jó, hogy ennyire odafigyel rád. De egy kiegyensúlyozott kapcsolatban, ahol mindkét fél egyenlő, ott a felek igénylik a saját személyes terüket és idejüket. 

Nem csak egy pár vagytok, hanem külön-külön emberi lények is. Ha valaki birtokolni akar, akkor biztos nem tekint egyenlőnek, az ilyen férfi kétségbe vonja az intelligenciád. Nem bízik meg benned a párod, anélkül, hogy erre okot adtál volna. Ennek más lelki eredete lehet, de ha a te autoritásod odáig nem terjed el, akkor szállj ki, mielőtt még az egész életedet a saját kedvére szabná át.


5. Nincs humora

A jó humor egy alapvető és fontos tulajdonság egy jól működő kapcsolatban. Nem utolsó sorban az intelligens mókázás általában egy ember kreativitását is mutatja. Továbbá sokféle humor van, és fontos, hogy ezen a téren is passzoljatok. 

Egy kutatás szerint azért is találhatják elsősorban a nők vonzóbbnak a humoros férfiakat, mert azokból egy hosszú távú partner adekvát tulajdonságai is kiolvashatók vagy feltételezhetők, mint például a megbízhatóság, kedvesség, de akár egy nehezebb időszakon való áthidalást is megkönnyíthet. Ennek a hiánya tehát sok értelemben megkeserítheti a kapcsolatot. 

VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: