Így add el magad a társkereső oldalon! Tippek a bemutatkozáshoz!

Keltsd fel a figyelmet!

Az unalmas és sablonos bemutatkozással nem nagyon érsz célt. A legtöbben ugyanazokat a dolgokat írják le magukról: mit dolgoznak, mi a hobbijuk, mi a csillagjegyük. 

Ha ki akarsz tűnni a tömegből vagy frappáns megfogalmazással, vagy egyedi stílussal kell előrukkolnod és az sem árt, ha van humorod! Ha a bemutatkozásod is azt tükrözi, hogy érdekes és őszinte vagy, tutira nagyobb sikered lesz majd!

Adatok

Elérhetőséget, e-mail címet soha ne adj meg, sőt ha interneten ismerkedsz hozz létre egy külön e-mail címet, amit az ismerkedés során használsz! A konkrét adatok megadásával teret adsz a visszaéléseknek is, a biztonságod pedig megér néhány plusz intézkedést!

Csak az igazat!

Semmire se mégy azzal, ha olyan információkkal tűzdeled tele a bemutatkozásodat, ami ugyan jól hangzik, de korántsem igaz! Vállald fel magad, a gondolkodásodat, az erényeidet és a hibáidat is. 

Ennél a pontnál gondolkodj el azon is, hogy magadnak vajon hazudsz-e? Tényleg készen állsz egy komoly kapcsolatra és nem kísért a múlt?

Maradj a realitás talaján

Sokan pontokba szedve leírják már a bemutatkozásukban hogy milyen elvárásoknak, kritériumoknak kell megfelelni valakinek ahhoz, hogy a te párod legyen. Ez nem egy Mikulás kívánságlista!

Legyenek reális elképzeléseid, de ne akard diktatórikusan behajtani a jelentkezőkön! Ha túl hosszú a lista, azt fogják érezni a jelentkezők, hogy esélytelenek és tovább állnak!

Legyél tisztába önmagaddal!

Tudd hogy mik az erősségeid és a gyengeségeid, mindkettőről írhatsz a bemutatkozóban, de egyiket se hangsúlyozd túl! A kellő mértékű szerénység már önmagában is erény, az önmagaddal szembeni eltúlzott kritika pedig visszatetsző.

Írj helyesen!

A helyesírásra mindenki érzékeny, így kínosan ügyelj arra, hogy alapvető bakik ne szerepeljenek a bemutatkozásodban! Nem csak felületesnek hihetnek, de még egyenrangú partnerként sem kezelnek sokan, ha nem vagy tisztába a magyar helyesírás szabályaival.

Tényleg nem vagy ezekkel tisztában? Nézz utána! Senkit sem állítottak még pellengérre amiatt, mert tanulni akart! Jobb később, mint soha!

Te még milyen pontokkal egészítenéd ki a listát? Szerinted mire érdemes a felsorolt pontok közül a legjobban figyelni?

VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: