Öt nőtípus, akiktől fejvesztve menekülj!

1. Miss Bogáncs – Aki úgy tapad rád, mint a pióca…

…és közben a véredet szívja. Jellemzője a komplett zűrzavar, amit ha belecsöppentél az életébe, magad is tapasztalsz. Kezdetben ugyan független, erős és határozott nőnek tűnik, de ahogy megérzi, hogy melletted biztonságban lehet, már késő!


Le sem tudod magadról vakarni, minden lépésedről tudni szeretne, minden gondolatodról be kell számolnod, rátelepszik az életedre

2. Miss Ego – Akinek csak saját maga számít

Nincs esélyed nála, ha egy kocsmai sörözésre, vagy snassz piknikre viszed, ő ettől többet akar! Mutasd meg, hogy mennyire szereted és nyúlj mélyen a pénztárcádba, ha azt akarod, hogy veled maradjon! 

Csak a gáláns pasiknak van nála esélye, semmi és senki nem számít, csak az, hogy ő jól érezze magát. Hordozd a tenyereden, mutasd meg neki a világ kincseit és ha szerencséd van, akkor cserébe boldog és nyugodt párkapcsolattal jutalmaz meg.

3. Miss Karrier – Akit csak a munka elégít ki…

…és néha neked is megengedi, hogy bedobd magad. Sajnos ez sem lesz elég ahhoz, hogy az első helyre lépj elő, hiszen számára a munka az, ami tökéletesen kerekké teszi az életét. 


Nem akar gyereket, nem szeretne férjet, viszont veszettül gyúr az előléptetésre, ami miatt akár téged is háttérbe szorít. Ha jön egy munkatelefon a szerelmes vacsora közben, simán felveszi, sőt akár a randit is lemondja azért, hogy egy jó pontot szerezzen a főnökénél a túlórával.

4. Miss Pszicho – Aki mellett csak megőrülni lehet

Igazi drámakirálynő, a leghírhedtebb nőtípus mind közül, menekülj! Minden stimmel nála, igazán csodás a mosolya, szép a hangja, jó a stílusa, azonban a vonzó külső démoni személyiséget és érzelmi labilitást takar. Hangulatváltozásait az időjárás sem tudja követni, ha úgy tartja kedve manipulál, aggódik, tombol, vagy féltékenykedik. 

Folyamatos megerősítésre van szüksége, mert sérülékeny önbizalmát csak az tartja össze, ha mindig dicséred. Egy idő után az őrületbe kerget és fogalmad sincs mit csinálj, hogy neki jó legyen!


5. Miss Flört – Aki nem bír magával

Szexuális vonzereje nyilván téged is levesz a lábadról, hiszen úgy öltözik, úgy beszél és úgy kacérkodik, ami egy férfi számára kifejezetten imponáló. Aztán hirtelen azt veszed észre, hogy nem csak veled ilyen „kedves” és lehengerlő. A barátaidat is rendesen elárasztja a szexualitás varázserejével. 

Kezdetben büszkén sétálsz mellette, később zavaróvá, sőt bosszantóvá válik, hogy amerre mentek, őt folyton kocsányon lógó szemek kísérik és mindent meg is tesz azért, hogy ne csak neked imponáljon. Tényleg egy olyan kapcsolatban akarsz maradni, ahol nem vagy biztos a másik hűségében?
VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: