Fesztiválra fel!

Vészesen közeledik a nyár, ezzel együtt a legnagyobb magyar fesztiválok ideje. Sokan már most lefoglalták a kedvenc programjukra a jegyeket, mások már a kezükben tartják és számolják vissza a napokat. Akárhogy is, fontos, hogy minden esetben pontosan megszervezzük az egyes napokat, hiszen csakis ebben az esetben tombolhatunk a legjobb előadók koncertjein. 

A nyári fesztiválok hamarosan elkezdődnek, a rutinos látogatók már hetek óta azon gondolkodnak, hogy mit vigyenek magukkal, hogyan jussanak el a legjobb buli helyszínekre. Az egyik legismertebb és legfelkapottabb talán a Balaton Sound, amit minden évben júliusban tartanak meg a szervezők. A Balaton partján immáron sokadszorra megtartó rendezvénysorozat mára nem csak azok számára jelent felejthetetlen szórakozást, akik kis hazánkban élnek, hanem azoknak is, akik más országokból utaznak ide hozzánk. 

randi fesztiválon

A buli három napon keresztül tart, folyamatosan készülnek a szervezők programokkal, így a legkülönlegesebb ízléssel rendelkező látogatók is jól érezhetik magukat. Nappal a fürdőzés, a koktélozás, valamint a pihenés az, ami a fesztiválozók óráit kitölti, majd az este eljöttével a nagykoncertek is elkezdődnek. A buli egészen reggelig tart, így biztosan felejthetetlen lesz ez a három nap. 

Amennyiben kipihentük magunkat, már készülhetünk is a Szigetre, amely egy sokkal nagyobb volumenű dolog, hiszen már az időtartama is kétszer akkora, mind a Balaton Sound-é. Minden évben augusztus közepén kerül megszervezésre, a legnagyobb hazai sztárokkal karöltve, de természetesen a legnagyobb külföldi zenészek is a tiszteletüket teszik az egyhetes bulin. 

Általában a jegyek értékesítése már előző év végén megkezdődik, így gyorsnak kell lennünk, hiszen igen rövid belül elfogyhatnak a legjobb helyek. Arról már nem is beszélve, hogy elővételben sokkal olcsóbban vásárolhatjuk meg a hőn áhított belépőnket. Ha pedig egyszerre több fesztiválra veszünk kombinált jegyet, nem csak az egész nyaralásunkat tervezzük meg egyidejűleg, valamint változatosan és gyorsan, de anyagilag is sokkal jobban járhatunk.
VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: