Szerény srácok randi kézikönyve

Lehet, hogy kinézetre te vagy Ryan Gosling, de a belső szerénységed korlátot szab az ismerkedésnek? Ebben a blogbejegyzésben a visszahúzódó srácoknak adunk tippeket segítségképpen, hogy a kiszemeltjükkel eljussanak a randiig, ne csak a plátói szerelemig.

Keress hasonló gondolkodású személyt

Ha nagyobb a Farmville birodalma, mint a tiéd, vagy legalább annyira szereti a verseket, mint te, akkor érdemes ezen a vonalon elindulni, mert rögtön megvan a közös érdeklődési kör és könnyebb közelebb kerülni a másikhoz. Ez nem azt jelenti, hogy végig Angry Birds-el kell tölteni az időt, ez inkább ahhoz segítség, hogy a kezdeti nehézségeket leküzdjétek.

Maradj a komfortzónádon belül!

Persze, ne életed végéig, hanem csak az első egy-két randi erejéig. Szervezd olyan helyre a találkát, ahol otthonosan mozogsz, válaszd a napnak annak a szakát, amelyiket jobban kedveled. Viszont utána ne feledd, érdemes kilépni a , mert ott történnek az izgalmas dolgok!Készülj fel!

De ne próbáld a fejedben előre lejátszani a randit. A helyes felkészülés azt jelenti, hogy ellenőrzöd a ruhádat, a rendelkezésre álló pénzedet, esetleg a koncertjegyeket, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodnod és beégned.

Ne várd a tökéletest!

Soha, de soha nem fog eljönni, csak és kizárólag akkor, ha elfogadod a másik személyt teljesen; ez a randira is vonatkozik, ha mindenből tökéleteset vársz, azt nem fogod megtalálni sehol. Ettől persze törekedni kell az idő legjobban való eltöltésére, de ne a hibákat emeld ki!

Szóljon róla, ne rólad

A középpontban nem te vagy most, hanem a hölgy! Mosolyogj, dicsérd meg a kinézetét, kérdezz és jegyezd meg a válaszokat! Érdeklődj, ne szakítsd félbe, illetve maradj témánál, ne kezdj el teljesen másról beszélni.

Az összeállítás a HowStuffWorks.com oldalnak köszönhető.

VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: