Így ess túl az első találkozás nehézségein!

Az első randi előtt mindig izgul az ember és ez különösen igaz akkor, ha online ismerkedtél és még soha nem láttad élőben a partnered. Van néhány tuti tippünk, hogyan éld túl a találkozás előtti izgalmakat és hogy mire figyelj oda a szervezésnél!

Zsákbamacska

Bármennyire is szépítjük a dolgot, egy vak randi bizony zsákbamacska és ha még órákig tartó beszélgetések is előzik meg, akkor sem lehetsz benne biztos, hogy azt kapod, amire számítottál. Ahogy a Facebook profilképeknél, úgy az online társkeresők esetében is igyekszik mindenki a legjobban sikerült fotóját kipakolni. Ha mindössze egy ilyen készült és az is öt éve, nyilván arra fog esni a választás, a randin pedig egy meglepetéscsomag ül majd előtted, aki cseppet sem hasonlít arra a férfira, akit a képeken láttál.

Tipp! Mielőtt megszervezed a randit, igyekezz minél több mindent megtudni a partnerről, tisztázd vele azokat a dolgokat, amik számodra fontosak. Igen, nyugodtan megkérdezheted mikor készült róla a profilfotó, van-e gyereke, vagy dohányzik-e stb. Kínos, ha a randi közben derül ki például hogy láncdohányos, te pedig az egészséges életmód szószólója vagy.

vakrandi

Zsákutca

A randi helyszíne éppen olyan fontos, mint az azt megelőző puhatolózás. Igaz, hogy a kávézó, teázó és cukrászda elcsépelt helyszínek de jól beváltak és működőképesek, különösen ha azt vesszük számításba, hogy az első ismerkedésről van szó és valószínűleg egy csendes és nyugodt környezetben szeretnétek beszélgetni. Az sem utolsó szempont, hogy ne szorítsd magad zsákutcába és ha szeretnél könnyen tudj menekülni. Egy kávéval, vagy sütivel fél óra alatt biztos végzel és pár udvariassági kör után már le is tudsz lépni!

Tipp! Akkor jársz a legjobban, ha a randit a lakóhelyed közelébe szervezed és bármennyire is tetszik, első alkalommal még véletlenül se szállj be a kocsijába. Jusson eszedbe, hogy amit mondd, azok először csak szavak, fél óra pedig nem elég ahhoz, hogy megbizonyosodj róla, hogy megbízható-e.

Vakrandi

Ha az első fázison túl vagy, máris jöhet az éles menet, avagy éld túl a randi előtti izgalmakat és próbálj meg higgadtan és udvariasan viselkedni. Hogy elkerüld a felesleges ácsorgást és a kínos várakozást, beszéljétek meg előre, hogy milyen ismertetőjegyek alapján találtok egymásra, vagy ha eddig nem tettétek volna meg, kérjétek el egymás számát. Bárhogy is néz ki a pasi, mosolyogj és légy vele kedves! Minden pasi egy külön kis világ és most neked alkalmad nyílik egy ilyet megismerni, még ha egy kávé erejéig is, de próbáld meg jól érezni magad. Társkeresés közben akadnak furcsa szituációk és jó sztorik, amiken később jót lehet nevetni a barátokkal, légy ilyenekre is felkészülve!

Tipp! Ha nem is ő lesz az igazi, figyelj oda rá, éreztesd vele hogy érdekel amit mondd. Ettől lazul majd egy kicsit a hangulat és ki tudja? Még az is lehet, hogy a randi végére megkedveled! Egy vakrandinak csak egyetlen célja van, hogy el tudjátok dönteni lesz-e folytatás, vagy sem.
VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: