Az online társkeresők hat nőtípusa

Annak ellenére, hogy az online ismerkedésnél a beskatulyázás és a kategorizálás nem a legjobb megoldás, mégis vannak tipikus jellemzői a nőknek és férfiaknak egyaránt, amiről érdemes szót ejteni. Bár senkit sem lehet első látásra tökéletesen megítélni, már az adatlap néhány mondatából is le lehet vonni bizonyos következtetéseket. Olvass az apró jelekből!

Laza

Ha kudarcot vallott a hercegnős profil, jöhet a pasis lazaság, hátha egy csapatban tudtok játszani! Vagánynak hitt és csípős beszólogatások, pasis poénok, de a káromkodás is megengedett. Fotóin megfigyelhető a lógós gatya, fordított baseball sapka, menő moci, sportautó. Bemutatkozójából megtudhatod, hogy imádja a benzingőzt és/vagy a bungi jumpingot (de minimum a focit).Magányos

Minden szociális igényét a világhálón éli ki, ezért gyakran fenn van, a levelekre azonnal reagál, rámenős és nyomulós, illetve előszeretettel szelfizik, a temérdek mennyiségű képet pedig mindig feltölti, hogy az elismeréseket bezsebelje.

Szépség


A nagyobb mennyiségű fotó itt is befigyel, hiszen mindenkinek meg kell mutatni a legelőnyösebb oldalát és profilját, csücsörítve, puccsítva, melleket kidobva, mindenféle szögből és helyszínnel. A bemutatkozó szövege árulkodó, biztos hogy szeret vásárolni, imád tuti bulikba járni és utazgatni.Okos


A bemutatkozójában mélyenszántó gondolatokat találsz, amiket idézetekkel is felturbóz, illetve csak diplomásokkal ismerkedne. Ha profilképéről hiányzik is a szemüveg, kompenzálja egy extra végzettséggel és három nyelvtudással. Olyan párt keres, akivel nagyokat sétálhat, beszélgethet és felfedezheti a világot.

Depressziós

Már a bemutatkozójából áramlik rád valami méla melankólia, biztos hogy találsz valahol arra utalást, hogy korábban összetörték a szívét, vagy egy hosszú, kemény párkapcsolat után próbál újra főnixmadárként feltámadni. Nehezen nyílik meg, így csak türelmes és kitartó ember lehet a párja.

Az igazi

Bármelyik nő jó eséllyel lehet igazi, minden csak attól függ, hogy Te ki vagy és hogy kit keresel. Ne add fel, a tökéletes társ téged is vár!
VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: