4 dolog amiben a férfiak hazudnak a neten

Még mielőtt túlfényeznéd magad a társkeresős adatlapodon, a figyelmedbe ajánljuk a következőket.


Általában minden nőtől azt lehet hallani, hogy neki egy férfiban az a legfontosabb, hogy őszinte és megbízható legyen. Ezt figyelembe véve, ha komoly kapcsolatot keresel, nem állhatsz oda a kiszemelted elé hazug emberként, mert az így elért negatív benyomását már nem lesz könnyű helyrehoznod a későbbiekben.Mindig friss fotókat tölts fel magadról!

A férfiak körében a leggyakoribb hazugság az, ha a fotói nem az aktuális megjelenésüket mutatják, hanem azt, amikor még egyszer régen sokkal sportosabb, fiatalosabb és vonzóbb volt a külsejük.


Régi fotókat feltölteni nem túl jó ötlet, ha belegondolsz abba, amivel kezdtük a cikket. Természetesen nagyon csalódott lesz a nő, akivel találkozol, és elsősorban nem a külsőd, hanem a megbízhatatlanságod miatt.


Műtermi fotók készíttetése sem ajánlott, mert az túl mesterkélt, erőltetett benyomást válthat ki, abból azt érezheti a másik, hogy túlzottan akarod a dolgot. Az a legjobb, ha szólsz egy barátodnak, elmentek valamerre és megkéred, hogy készítsen rólad fényképeket teljesen természetes környezetben, természetes szituációkban. Persze azért közben egy-egy ruhacsere nem árt.


Add magad az adatlapodon is!


Egy másik népes tábora a férfiaknak, akik nem őszinték a neten, akik egy tőlük távol álló stílusban írják meg a bemutatkozásukat. Nem kell romantikus regényt írnod, ha nem igazán vagy romantikus alkat.


Nagyon sokan csak szórakozás céljából regisztrálnak, viszont a profiljukban teljesen komolynak mutatják a szándékaikat, például leírják, hogy imádják a folyóparton sétálgatva nézni a csillagokat, valójában meg csak alkalmi szexkapcsolatot keresnek.


Ha a szándékaid nem kimondottan komolyak, akkor ezt írd is le bátran, persze finoman megfogalmazva, mert valószínűleg a végén te sem örülnél annak, ha a másik fél a kívántnál szorosabban kötődne hozzád. Attól függetlenül, ha te mondjuk csak alkalmi szórakozásra vágysz, szervezhettek közös programokat, és a végén még komolyabb kapcsolat is kialakulhat.


Gyerek kérdésben mondd az igazat!


A nők körében az egyik legfontosabb kérdés a gyerekvállalás. Ebben a témában semmiképp ne hazudj!


Egyesek szerint sokkal szélesebb választék érhető el, ha azt állítod, hogy szeretnél gyereket, mert sok nő van szintén ezen a véleményen, de nem kell megijedni, mert nagyon sokan viszont nem.


Ne mondd azt, amit szerinted hallani szeretnének, mert előbb vagy utóbb biztosan nézeteltérés lesz belőle, ezért kár is rabolni azoknak az idejét, akik tudod, hogy nem téged keresnek. Te is jobban jársz, ha egyenes maradsz és olyan emberekkel lépsz kapcsolatba, akik egy véleményen vannak veled, sokkal nagyobb lesz az esélyed, hogy megtaláld a boldogságot.


Ne szégyelld az életkorod!


A lista végén szintén egy sűrűn előforduló dolog van, ez pedig az életkorral való játszadozás. Rengetegen szoktak az adatlapjukra néhány évvel kevesebbet beírni, csak azért mert fiatalabb nőkkel szeretnének randizni.


Az online társkeresőkön mindenki megadhatja a jelöltje paramétereit, amit pontosan azért tesznek, mert kizárólag olyanokkal ismerkednének, akik ezeknek megfelelnek.

Megpróbálhatsz letagadni éveket, de ez csak addig fog működni, amíg élőben nem találkoztok.


Ha nálad fiatalabb partnerre vágysz, akkor jobban jársz ha nem a neten próbálkozol, azoknak akik meg csak online kapcsolatokat keresnek, ott vannak a chat oldalak, a társkereső elsősorban nem erre való.


Legtöbb esetben, ha valaki nem vallja be a valós életkorát az azért van, mert nem elégedett azzal, ahol az élete tart vagy mert érzelmileg még éretlen. Ezek közül egyik sem túl jó pont kezdésnek, ezért a legjobb az, ha megmondod az igazat.


Röviden, tömören összefoglalva továbbra is azt javasoljuk, hogy csak valós dolgokat írj az adatlapodra, mert a trükközés és hazudozás a legjobb módja annak, hogy nagyon megbánts egy nőt.

VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: