A legnagyobb női randihibák pasiszemmel

Tucatnyi cikk szól arról, hogy a férfiak mire kellene odafigyelni a randin és hosszasan taglalják az alapvető udvariassági szabályokat, de a női oldalról viszonylag ritkán esik szó, pedig a csajoknak is van mit rendbe szedni a saját házuk táján!

Ha egy potenciális jelölttel randizol, ne szervezz másik programot aznap estére. Lehet, hogy ez lesz  az első randi és az is lehet, hogy nem fog bejönni a pasi, de rossz abban a tudatban ismerkedni, hogy ő csak egy kétórás terv a számodra.

Az első randin az emberek többsége zavarban van, nem ciki ez, ellenben az már igen, ha megpróbálod leplezni, vagy elkezdesz róla beszélni, hogy tompítsd az idegességedet. Ezzel ugyanis még inkább összezavarod és elbizonytalanítod a férfit, aki nem tudja ezt lereagálni.
A feszültséget könnyen lehet oldani valami alkohollal, de az első randin ne rúgj be és még a spiccességet is kerüld! Egy pohár bor még belefér, de ne feledd, még csak most ismerkedtek! Mivel mindenkire más hatással van az alkohol, nem tudhatod hogy mit vált ki a pasiból. Mámorosan kiszámíthatatlanná válsz és csomó olyan hibát elkövethetsz, ami meghiúsíthatja az ismerkedést.

Bármennyire is szimpatikus a pasi, ne tervezz előre és itt most nem arra a szélsőséges esetre gondolunk, amikor már az első randin a leendő gyermeketek nevéről társalogsz. Elég annyi is, hogy kiderül, mindketten szeretitek az akciófilmeket és te már azon nyomban fel is veted, hogy a következő randin menjetek el moziba. A férfi ilyenkor azt érzi, hogy elvetted tőle a döntés lehetőségét! Csak türelem! Ha mindketten úgy akarjátok, akkor úgyis lesz folytatás!
A pasik számára szimpatikus, ha nyílt vagy, őszinte és barátságos, de a visszájára fordul a dolog, ha túlságosan kitárulkozol. Nem szükséges már az első este megosztanod vele az egész életed és a lelki problémáidat. Ilyenkor a másik fél nem férfinak, hanem lelki szemetesládának hiszi magát, márpedig ha jól sejtem, nem erre van szükséged! Egy nő akkor izgalmas, ha mindig ott van benne egy kis titokzatosság!

Figyelj a másikra! Tipikus női hiba, hogy a veled szemben ülő férfi kiváló csevegőpartner, jókat kérdez, te pedig élvezettel válaszolgatsz, viszont mindeközben megfeledkezel arról, hogy őt is megkérdezd! Gyakran előfordul, hogy ilyenkor csak semleges témákról beszélgettek, vagy csak a te dolgaidról, pedig elvileg te is megszeretnéd őt ismerni, nem?
Az előzőek hajszálpontos ellentéte a vallatás! A rengeteg, egymást követő kérdés egy idő után faggatásba és kínos kérdezz-felelekbe megy át. Ne akard, hogy a pasi azt érezze, hogy tesztelik és nem csak a szerinte ideális kapcsolat ismérvei után kutatsz a mondandójában, de még értékeled is a válaszait.

Ha az első randira mégy, a humorodat se hagyd otthon, ezzel ugyanis nagyon sok dolgot meg tudsz oldani, hiszen könnyebben egymásra tudtok hangolódni és lazábban tudtok társalogni, viszont nem mindegy, hogy vele nevetsz, vagy rajta! Figyelj rá, hogy ne sértsd meg a férfiúi önérzetét!

Egy randin a csend a legnagyobb ellenség! Sok olyan pasi van, akinek egy kis kezdő lökés kell a kommunikáció beindításához, viszont ha ő kérdez, te pedig csak tőmondatokban válaszolsz, a randi kudarcra van ítélve. Előfordulhat persze, hogy nincs közös témátok, de akkor meg eleve hagyni kellene az egészet, nem? Általános szabály: ne légy csöndben! Ha nem tudtok egymással beszélgetni, hamar ki fog derülni, de attól rosszabb nincs, mint kínos csendben végigülni egy vacsorát!

VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: