Az online társkeresés 2/2-es szabálya férfiaknak!

Te is észrevetted már, hogy az online szervezett randik jelentős része mesterkélt, kicsit görcsös, ráadásul az egymás utáni tömeges e-mail váltások a romantika legnagyobb gyilkosai? Itt a megoldás, hogy lehet a társkeresőn váltott első üzenet után hatékonyabban eljutni az első randiig, úgy hogy közben megmaradjon a kíváncsiság szikrája is köztetek. Itt a 2/2-es szabály!

Egy amerikai randiguru, E. M. Katz találmánya ez az érdekes szabály, ami az online kommunikáció során segíti abban, hogy nagyobb eséllyel juss el az első randiig, utána pedig egy komolyabb párkapcsolatig. Miből áll? Nagyon egyszerű!

Bár a társkeresőkön nincs szabály arra, hogy ki kit keres meg először és ma már teljesen működőképes, ha a nő teszi meg az első lépést, ennél a szabálynál mégis a férfiak kezdeményezőképességére jobban lehet hagyatkozni. Írj neki és váltsatok két-két levelet az online felületen. Ha eddig eljutottál, akkor kérd el a magán e-mail címét és váltsatok ott is két-két levelet, majd jöhet a telefonszámcsere és a randi előtt ejtsetek meg két telefonbeszélgetést. Többnyire az egész 2/2-es szabály egy hétnél hosszabb időt nem vesz igénybe, de a fokozatosan egyre személyesebbé váló kommunikáció tökéletesen felkészít az első randira. Ebből már könnyen kiderül, hogy mennyire tudtok jól együtt működni, hiszen ha rájössz, hogy nem tudtok telefonon sem beszélgetni, vagy egyáltalán nem is meritek felhívni egymást, kár erőltetni a személyes találkozót is.


 
Azon túl, hogy a módszer megkímél a felesleges köröktől és kiszűri, hogy kivel érdemes találkozni, arra is tökéletesen jó, hogy mindegyik fél megkapja amit akar. A férfiaknál általában fontos a gyorsaság, a nőknél pedig hogy kialakuljon valamiféle meghittség, kontaktus és ne kelljen egy vadidegennel találkozni, akinek még a hangját sem hallotta.

 A sikeres randi már online elkezdődik, így ha felhívod a hölgyet, éreznie kell, hogy valóban érdekel téged és ha tudsz érdeklődő, szórakoztató és kedves lenni, akkor a nő is kíváncsi és nyitott lesz, már a találkozó előtt bizalmat szavaz, Te pedig a randin sem fogsz elhasalni.

VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: