Az ismerkedés tuti tippje?!? Fejezd be a kísérletezést!

Ha folyton azon kattogsz, hogy bejön-e az adatlapod a potenciális jelölteknek, az olyan, mintha papírhajóval szeretnél világkörüli útra menni: előbb-utóbb el fogsz süllyedni. Szeretnél Te is profi adatlapot, de nem ismered a trükkjét? Mutatjuk!

Az első és legfontosabb szabály: magadat add! Akkor van esélyed, ha olyan profilt raksz össze, ami valóban Te vagy! A nyakkendős, öltönyös képek valóban jó benyomást keltenek, de ha még mindig csak az érettségi öltönyöd lóg a gardróbban és csak tízévente veszed fel „muszájból”, akkor válassz más fotót a repertoárodból! A társkeresés lényege, hogy olyannak fogadjanak el, amilyen vagy, így sem a feltupírozásnak, sem a photoshoppolásnak nincs értelme.Ha már mindenáron kísérletezni szeretnél, akkor érdemes ezekkel kezdeni!

1. Az életlen, ügyetlenül beállított fotó, háttérben a Mariska néni Cirmijével nem feltétlenül meggyőző. Törekedj a minőségre, tegyél fel magadról egy rendesen elkészített fényképet, ugyanakkor a retusált és itt-ott módosított fotókat mellőzd. Nem csak mesterkélt, de a valóságban úgyis pontosan látni fogja majd a szarkalábaidat és a bőrhibáidat.

2. Írj jó szöveget magadról! Ne legyen túl hosszú, de az egy-két mondatos megoldásokat is kerüld. A végére rakj egy felszólítást, vagy kérdést, ezzel is motiválod a levélírásra azt, aki már eljutott odáig hogy elolvassa a bemutatkozásodat.

3. Van egy frappáns mottód, vagy jópofa jelmondatod? Használd! Ha a közhelyeket és Coelhot elkerülöd, továbbá tényleg ütős az az egy mondat, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel fognak majd rád kattintani!

4. Ami a filmekben tuti ötlet, az a valóságban blama! Soha nem próbálkozz több profillal egyszerre! Egyrészről kár kockáztatni a lebukást és elszalasztani egy tökéletesnek ígérkező randijelöltet, másrészről a társkereső oldalak szerkesztői szemfülesek és előbb-utóbb törölni fognak. Megéri? Nem. Légy hiteles!

 

VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: