Rihanna szakmát vált? Mostantól szerelmi tanácsadó lesz!

Legutóbb humoros posztban vázolta (https://www.instagram.com/p/BLU0-MyAeOE/) hogy mivel egyetlen exe sem nős, illetve nem él boldog párkapcsolatban, így a végkifejlet tekintetében sem ő volt a hibás. A logika még jó is lenne, ha az érvek bármelyike Ririről is elmondható lenne. Úgy tűnik ez sem tántorítja el attól, hogy szerelmi bánatra gyógyírt nyújtson, hiszen nemrég igen frappánsan válaszolt egy rajongó üzenetére, melyben az énekesnő véleményét kérte a szakításon és a fájdalmon való túljutáshoz.

"Gondolj úgy a szívfájdalomra, mint egy ajándékra! Sírj, ha úgy érzed, szükséged van rá, de tudnod kell, hogy ez nem fog örökké tartani. Újra rád fog találni a szerelem, és akkor minden sokkal szebb lesz, mint eddig. Addig pedig élvezd mindazt, ami TE vagy!!!!"

Tekintsük ezt Rihannától mindenkire érvényes szabályként, és ha hasonló helyzetbe kerültök, jusson eszetekbe! Bár kizártnak tartjuk, hogy a jövőben szakmát váltson és tanácsadóként kezdjen karrierépítésbe, mindenesetre igazán figyelemreméltó gesztus volt tőle a válasz megírása és a jó tanács!  

VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: