Flört HOROSZKÓP! Csillagjegyek, akikkel bátran belemehetsz egy nyári kalandba!

Kos

A csábítás nagymestere, a flörtök mindenttudója! Óvatosan közelít és szinte mindig sikerrel jár! Tökéletesen kiismeri magát a szavak tengerében és azt is tudja kinek és mit kell mondania ahhoz, hogy az övé legyen a siker! Szereti kézben tartani a dolgokat, flörtben és szexben is ő irányít!

Legjobb partnere mindehhez az Ikrek, a Nyilas és az Oroszlán!

Bika

Minden téren ínyenc, így flörtölni sem kezd akárkivel. Mivel nagy sikere van az ellenkező nemnél, így szinte bárkit képes lebeszélni a lábáról. Természetesen viselkedik, így csak a legprofibbak tudnak átlátni a szitán és rájönni, hogy mi is nála a cél! Fontos számára a gyengédség és a szenvedély.

Fantáziáját leginkább a Skorpió, a Mérleg és az Oroszlán mozgatja meg.

Ikrek

Fontos számára az izgalom és a kaland, színes egyéniség, így bárhol képes megtalálni a hozzá passzoló potenciális alanyt. A flörtök világában is magabiztos, tudja mit csinál. A távolságtartás látszatát kelti, de valójában mindent ő irányít. Óvatosan veti ki a csápjait, behálózza a kiszemeltet és maximálisan felcsigázza a fantáziáját, csak ezután veti be magát!

A legsikeresebben a Mérleggel, a Vízöntővel, a Kossal, vagy egy másik Mérleggel tud flörtölni.

Rák

Érzelemvilága gazdag, titokzatossága kíváncsiságot kelt, az ellenkező nemet sokszor mágnesként vonzza, így szinte semmit nem is kell tennie ahhoz, hogy valakivel flörtkapcsolatba bonyolódjon. Mivel nyitott és őszinte, így odaadó is, de mindent amit tesz, vagy mondd, körbe lengi a romantika. Nem tudja lényét meghazudtolni…

A Bak, a Szűz, a Nyilas, vagy a Skorpió könnyen a csapdájába eshet.

Oroszlán

Óvatosan kerülgeti a jelöltjét, nem támad rögtön, szereti kipuhatolni, hogy pozitív, vagy negatív lesz a fogadtatása. Ez a taktika a hiúságából adódik, hiszen a kudarcot nehezen viseli. Stílusa lebilincselő, kommunikációja tökéletes, így a legtöbbször el is éri, amit akar. Fontos számára a testi kapcsolat, így gyakran a flört nem csak szófordulatokat és csipkelődős udvarlást jelent neki, szeret a tettek mezejére is lépni.

Sikereket érhet el a Szűz, a Mérlek, a Nyilas és a Skorpió jelölteknél.

Szűz

Míg a többi csillagjegynél egyértelmű a flört célja, addig a Szűz visszafogott e tekintetben, általában egy kalandot is mélyenszántó (vagy legalább is komolyabb) beszélgetés előz meg. Csak akkor sikeres vele a flört, ha a partner kellőképpen kitárulkozik neki és őt is megnyitja, egyébként zárva marad (a hálószobaajtóval együtt).

A Szűzet leginkább a Mérlek, a Skorpió, a Halak és a Rák inspirálja flörtre.

Mérleg

Egész évben zsizsegnek a hormonjai, bármikor mérlegelés nélkül flörtöl. Nem nehéz neki laza viszonyokba bonyolódni és mindez akkor is lehetséges, ha neki eszébe sem jut. Kacérkodik, huncutkodik, flörtjeit pedig tanulásként is használja.

Legjobb flörtpartnerei az Oroszlán, a Vízöntő, a Bika és a Skorpió.

Skorpió

Bár személyiségük lebilincselő, kisugárzásuk magával ragadó, mégsem sokszor bonyolódnak flörtökbe. Egyrészről nem értenek hozzá, másrészről nincs rá szükségük. Ha csak jelen vannak egy társaságban, már azzal is biztos hogy akad számukra potenciális jelölt. Titokzatosak és kiszámíthatatlanok, éppen ezért az ugyanilyen személyeket vonzzák.

Legjobban a Szűzzel, a Bikával, a Halakkal és a Rákkal bonyolódhat ártatlan kalandba.

Nyilas

Mivel nem egy taktikus személyiség, így a flörtöléshez sem ért igazán. Ha valakit meg akar szerezni, akkor nem beszél mellé, nem kacsingat, nem szemezget, hanem a tettek mezejére lépve, őszintén színt vall. A szenvedélyes kalandok híve, így nem sokat gondolkodik a lépéseken, ha alkalom adódik rá. Fontos számára a dekoratív megjelenés és az erős személyiség. Teljesen mindegy, hogy rövid, vagy hosszú távú kapcsolat, vagy csak egy kósza kaland a cél, ebből nem enged.

A Nyilas fantáziáját leginkább a Skorpió, a Vízöntő és a Kos mozgatja meg.

Bak

Csintalan, de félszeg és mivel személyiségéből adódóan kicsit konzervatív és merev, így a flörtök terén is visszafogott. Nem kezdeményező típus, de ha az alkalom engedi, azért nem utasítja vissza a kalandot. Nagy dumát és lehengerlő mondatokat nem kell tőle várni, lassan, fokozatosan oldódik fel.

Legjobban a Rák, a Szűz, a Bika és a Kos jegyűek társasága hozza ki belőle a maximumot.

Vízöntő

A flörtölgetés, bókolgatás nála a barátság és nem a kaland előszobája, így sokszor félrevezeti az ellenkező nem tagjait. Szeret csevegni, nevetni, de a felületes és futó kalandok nem hoznak számára kellő beteljesülést és boldogságot. Ritkán tudják belőle a flört alatt kihozni a szenvedélyt és a tüzes bókbajnokot.

Egy Nyilas, vagy egy Mérleg megfelelő partner lehet számára a flörthöz, ha kellőképpen türelmesek.

Halak

A könnyed kaland és a flört számára a legszórakoztatóbb játék, de sokkal több kell ahhoz, hogy megfogja valaki. Ha később egy igazi kapcsolat kialakítása a cél, akkor a lelkéig kell hatolni a Halak jegy szülöttének, egyébként a vidám játszadozást követően gyorsan odébb áll. Jól bánik az ellenkező nem tagjaival, figyelmes és odaadó, ha flörtbe kezd ezeket a tulajdonságait is kamatoztatja.

Egy Skorpió, Rák, vagy Bak szülött könnyebben leveheti a lábáról!

VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: