A társkereső nők hibalistája - magadra ismersz?

Évek óta próbálkozol, de mégsem jön össze egy épkézláb kapcsolat? Érdemes lecsekkolnod ezt a hibalistát, hátha megtalálod benne az okokat!


1. Nyomulás

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az online társkeresés során a nő is nyugodtan kezdeményezhet, hiszen ebben nincs semmi kivetnivaló, viszont ahogy az életben, ebben is ott kell lennie egy kis női furfangnak és logikának, hiszen nem szabad elvenni és lenullázni a vadászat férfiösztönét, ami során becserkészhetik a zsákmányt és lecsaphatnak rá. 

Küldj bemutatkozó levelet, mutass jeleket az érdeklődésről, de engedd, hogy meghódítson! Ne nyomulj túlságosan, mert a nagyon rámenős csajokat dobják a leggyakrabban, hiszen nem csak a vadászat örömétől fosszák meg a férfit, de a szabadságától is. 

Egy idő tudat alatt is úgy fogja érezni, hogy fullasztó a társaságod. Minél régebb óta keresed az ideális jelöltet, annál komolyabb lehet a nyomulós stratégiád, így egyre jobban oda kell rá figyelned! 

Lehet, hogy észre sem veszed, de óriási szárnycsapásokkal repülsz rá a potenciális jelöltekre, akiket a végén elriasztasz magadtól!

2. Szexelés

Leírtuk már párszor, de megtesszük ismét! Az első randin nem, nem és nem! Ha ágynak dőlsz az első randin, akkor az online társkeresés fogalmát erősen félre értelmezted, vagy rossz helyen vetetted ki a hálódat! 

Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor nem készülsz a randira kétperces csipkebugyival és óvszerrel, hiszen ezzel csak azt sugallod, hogy könnyen kapható vagy és a „nekem mindegy” kategóriát gyarapítod. 

Hogy várod el ezek után a törődést, az odafigyelést, a szerelmet? Legyen elsődleges az, hogy megismerd a partnered és kialakuljon köztetek egy kölcsönös bizalom, utána jöhet a szex!3. Tökéletesség

A tökéletes férfit keresed? Ki kell ábrándítanunk! Soha nem fog eljönni, ugyanis nem létezik. A nők hajlamosak egy álomképet kergetni, ami nagyon magasra állítja a mércét a többi pasinak és nyilván nem is tudják megugrani. Ahogy a nők sem hibátlanok, úgy a férfiak sem, előbb utóbb kiderül valami bibi, ami a túlzott elvárásokkal keresgélő nőt könnyen kiábrándíthatja. 

Egy párkapcsolat pont arról szól, hogy a másikat a maga valójában szeretjük, a tökéletlenségeivel, a hibáival együtt, el tudjuk fogadni, tudjuk tolerálni és ugyanezt teszi a partnered is. Ha megszabadulsz az elvárásaidtól, könnyebben találsz magadnak társat és ez nem csak a cyber térben történő ismerkedésre igaz.

4. Nyitottság

Légy nyitott, kíváncsi és ne akard görcsösen a boldogságot! Ha kellően nyugodtan és nyitottan élsz és keresgélsz, akkor előbb, vagy utóbb, de rád talál! 

Ha rágörcsölsz és maximumra kapcsolod a vadász üzemmódot, azzal megeshet, hogy nagyobbat merítesz abból a bizonyos bödönből, de sokkal több olyan kósza jelölttel is találkozol, akivel egyébként (nyugodt társkereséssel és higgadt fejjel) valószínűleg sosem állnál szóba. Kell ez neked? 

Ne légy türelmetlen, adj esélyt a boldogságnak és magadnak, a Te herceged is ott rejtőzik valahol!

Szerintetek mi a legnagyobb hiba, ami nem szerepel a listában, pedig el szoktuk követni?
VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: