A legszexibb munkák az online társkeresőn

Nem, nem mondjuk azt, hogy válts szakmát, diplomázz le, vagy jelentkezz mentőápolónak, vasutasnak, vagy postásnak, de annyi tény, hogy a férfiak körében bizony sok olyan szakma van, ami magasan veri a többit. 

Tudtad például, hogy ügyvédnek lenni nem annyira menő, mint főiskolai hallgatónak? Vagy hogy a pilóták után ácsingóznak leginkább a nők? Igaz, hogy csak a második sorban tolonganak, de nem esélytelenek a tűzoltók, az orvosok, illetve a rádiós, vagy tévés személyiségek sem. Kicsit kisebb népszerűségi indexszel indulnak a tanárok, az építészek és bármennyire is meglepő, csak ezek után jönnek a modellek!


Mi a helyzet a nőknél? Ha modellként dolgozol, csak a tizedik helyre kerülsz a népszerűségi listán, de ha fizikoterapeuta vagy, akkor rögtön a mezőny élén találod magad. A belsőépítészek és a vállalkozók szintén reménykedhetnek a jó partiban, vagy legalább is ismerkedős levelek százaiban, de a tanárok, egyetemi hallgatók és logopédusok is szexi foglalkozásnak számítanak a nők körében. A gyógyszerészek a középmezőnybe fészkelték be magukat, míg a fogorvosok és az ápolónők a lista legvégén kullognak. 

Keresheted benne a logikát, de nem biztos, hogy megtalálod. Az első, ami megfog egy emberben úgysem a foglalkozása lesz, hanem az ápoltsága, kisugárzása, személyisége és ha ezek mindegyike levesz a lábadról, szinte teljesen mindegy, hogy sírásóként, vagy atomfizikusként keresi a betevőjét. Vagy tényleg ekkorát tévednénk? 

VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: