Miért futnak zátonyra a kapcsolataid? „Itt rontod el” horoszkóp!

Itt egy horoszkóp díszítés és finomkodás nélkül!

Bak

Közönyös vagy és távolságtartó mindaddig, amíg nem érzel egy kapcsolatot biztosnak. Tényleg ez a legjobb arra, hogy meghódíts valakit? Aki kellően toleráns, annak bejön ez a módszer, de sokan előbb belefáradnak, mint gondolnád! Törtető vagy, fontos számodra a siker és a pénz, de néha azért figyelj a párkapcsolatodra is!

Vízöntő

Nem tudod meghazudtolni racionális éned, így gyakran az észérvekre támaszkodsz az érzelmek helyett. Szerinted egy szerelem jövőjét a kézzel fogható és jól alátámasztott indokok határozzák meg? Gondolkodj (az úgyis meg neked) és ne kívülállóként értékeld a kapcsolatodat, hanem azonosulj vele! Tudjuk, hogy nem bírod az állóvizet, de ha túl hétköznapinak és unalmasnak érzed tégy ellene!


Halak

A legnagyobb előnyöd egyben a veszted is! Kizárólag érzelmek mentén működsz és nagyon ragaszkodó vagy, néha túlzottan is. Hagyd már szegényt egy kis levegőhöz jutni! Nyilván a halak jól megvannak a víz alatt, de néha azért engedd, hogy a párod feljöjjön a felszínre egy kis oxigénért! A túlzott gondoskodás és segíteni akarás megmérgezheti a jövőtöket!

Kos

Fejjel a falnak, akaratosa, harciasan! Biztos vagy benne, hogy ez egy szerelemben is így kell hogy működjön? Ne próbáld meg ráerőltetni a másikra az akaratodat, mert így a legtüzesebb érzelmek is kihűlnek! Azt hiszed, csak úgy működik a dolog, ha a partnered teljes mértékben alárendeli magát neked? Tévedsz! Egy párkapcsolat a mellérendeltségről szól, nem a te dominanciádról!


Bika

Ugyan ne kösd már annyira az ebet a karóhoz! Néha tudnod kell kompromisszumot is kötni, bármennyire is nehezen viseled, hogy nem neked van igazad. Állj meg néhány percre és vedd figyelembe a másik érzéseit, futtasd át az agyadon az ő véleményét is! Igaz, hogy hűséges és odaadó tudsz lenni, de egy tartalmas, felnőtt kapcsolat nem csak ezekre a tulajdonságokra épül. 

Ikrek

Minden érdekel, mindenre kíváncsi vagy, nyüzsögsz, pörögsz, éled az életed. A kapcsolataid is sokszor olyanok, mint az életed: valami zajlik a felszínen, de a mélybe nem mersz leereszkedni! Gyakran csak azért vagy egy kapcsolatban, mert úgy hozta a sors, de nem vagy szerelmes, pedig egy tartós kapcsolathoz elengedhetetlen, hogy bízz, hogy megnyílj és ne csak a látszatnak élj.

Rák

Már van neki egy anyukája/apukája, nem kell neki még egy! Értjük mi, hogy családcentrikusság, meg ragaszkodás, meg gondoskodás, de őt megkérdezted hogy szüksége van-e rá? Az még hagyján hogy mindezt ráerőlteted, de még túlzásba is viszed! Tényleg ne csodálkozz, ha futva menekülnek tőled! Eljegyzés, esküvő, közös otthon, gyerek? Csak szépen sorjában, ne sürgess senkit, mert agyára mész másoknak! Nem mindenki olyan felkészült, mint Te!

Oroszlán

A szenvedély és a tüzesség jól jön egy kapcsolatban, a hiúság azonban nem mindig. Folyton meg akarsz felelni valakinek, ez meg egy párkapcsolatban nem csak kimerítő, de idegesítő is. Vegyél már vissza egy kicsit! Nem egyszerű veled megoldani egy konfliktust, mert vagy kiabálsz és sértegetsz, vagy befordulsz és nem beszélsz. Hosszú távon ne lepődj meg, ha rámennek a kapcsolataid…


Szűz

Igen, mindennek meg van a helye, katonásan sorakoznak a polcon a könyvek, élére vannak hajtva a ruhák, a porcicák pedig már maguktól tovább állnak szégyenkezve, ha közeledni látnak. Általában az emberek szeretik a rendet, de az már beteges, ha nagyság és bepakolási sorrendben teszed fel a futószalagra az árut, ráadásul mindegyiket úgy, hogy a vonalkód a pénztáros felé nézzen. Ha a párkapcsolatban is így működsz, vagy megszoknak, vagy gyorsan dobnak! Maximalizmusoddal és a tökéletesre való állandó törekvéseddel lassú öngyilkosságra ítéled a szerelmet.

Mérleg

Csak olyan emberrel kezdj, aki bírja a tötymörgést! Milliószor megrágsz mindent, ezerszer átgondolod ugyanazt, így borzalmasan lassan halad veled előre az élet. Tök jó ez, ha valaki olyannal keveredsz össze, akinek nehéz elköteleződni, de hosszú távon aki nem bírj az állóvizet, inkább elmegy mellőled máshova raftingolni! 

Skorpió

Nem a hódítás a nehéz, hanem az hogy valaki elérjen a szívedig. Titokzatos vagy és nehezen mutatod ki az érzelmeidet, ennél fogva nehezen adod be a derekad, ha pedig ez megtörténik, akkor egyből a saját irányításod alá vonod a kapcsolatot. Önfejűséged halálra ítélheti a szerelmet, mert képes vagy nagyon kitartóan és nagyon sokáig hajtogatni a saját igazad.


Nyilas

Az elköteleződés nehéz, főleg a Nyilasnak, aki az örökké gyerek, örökké vidám és szabad énje miatt már a viták értelmét is megkérdőjelezi, a problémamegoldásba pedig még kevesebb energiát fektet. Magadra ismertél? Azt hiszed, hogy ha valamit erőltetni kell, akkor az régen rossz, pedig lehet hogy tényleg csak egy kis löket kell, egy beszélgetés, vagy egy gesztus értékű kompromisszum ahhoz, hogy ne szakítással végződjön a kapcsolatod.
VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: