Így hívj el egy pasit randira, avagy üzembiztos tippek nőknek!

Megismerkedtél valakivel, de tanácstalan vagy, hogy hogy kellene randira hívni? Eddig csak bénázások árán sikerült csak megtenned? Kapd össze magad és kövesd ezeket az üzembiztos tanácsokat!

A jelszó: magabiztosság! Most tényleg! Mi bajod lehet? Legfeljebb nemet mond, vagy nem lesztek egymásnak szimpatikusak, de félned akkor sem kell! Ha nálad a telefonszáma, illetve ha online már csomót beszélgettetek, akkor itt az ideje hogy lépj és levedd a lábáról!


Állj elő egy eredeti randiötlettel, mert ez már önmagában is csábító! Hívd el egy új kiállításra, vagy valamilyen különleges helyre, próbálj olyan lehetőséget találni, ami felkelti a másik érdeklődését!

A kevésbé bátraknak rafináltabb lehetőséget kell kitalálniuk, például egy beszélgetés keretein belül megkérdezni, hogy mit csinált az elmúlt hétvégén. Ha számodra is érdekes programja volt, ajánld fel neki, hogy a jövő héten közösen is csinálhatnátok valami hasonlót!


Akiknek még ez is kicsit meredek, azoknak kellenek egyéb biztonsági kapaszkodók is, például barátok! Szervezz a baráti köröddel valami tuti csoportos programot, vagy kirándulást és hívd el, hogy vegyen részt rajta! Így te is kicsit otthonosabban érzed majd magad és magabiztosabb leszel. 

Azért arra figyelj, hogy ezt a variációt tényleg csak akkor érdemes meglépned, ha megbizonyosodtál arról, hogy a pasi ér annyit, hogy egyből bedobd a mély vízbe (és a barátaid társaságába)!


Tudnod kell, hogy úgy is gyorsan kialakulhatnak valaki iránt érzelmek, hogy még soha nem találkoztatok és ha elkezded érezni ezt a kötődést akkor mindenképpen érdemes egy lépést tenned a személyes találkozó irányába. 

Ne tarts attól, hogy ciki lesz a dolog, jusson eszedbe, hogy mindketten egy társkereső oldal tagjai vagytok, valószínűleg ugyanazt szeretnétek: ismerkedni és párt találni!
VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: