Férfiak figyelem! Itt az értelmező kéziszótár nőkhöz!

A nem, néha igen és az igen, sokszor nem

Ugye érted? Pedig ha ezt nem tudod, akkor már a röpdolgozaton elbuktál és hol van még az évzáró vizsga? A nők gyakran alkalmazzák az igen-nem fondorlatot és ezzel nem az a cél, hogy összezavarjanak, csak hogy megfigyeljék a reakciódat és a mögöttes szándékaidat. Elhívtak a haverok egy sörre, lelkendezve újságolod a barátnődnek, aki azt mondja, hogy „persze, menj csak nyugodtan”? Vigyázz, csapda! Pont azt görgeti végig épp a fejében, hogy te helyette inkább a haverjaidat választod…


Nem tudom…

Elhiszed, hogy tényleg nem tudja? Ugyan! De ha kényelmetlen kérdést teszel fel neki, ez a legjobb menekülési útvonal. Kitalálod, hogy menjetek el túrázni a hétvégén, ő persze nem akar megbántani, hiszen annyira beleélted magad, így a nem helyett egy „nem tudommal” zárja le a beszélgetést. Ilyenkor nem árt, ha te is átfogalmazod a kérdést és örülj neki, hogy valójában kaptál még tőle egy kis időt és lehetőséget, hogy átgondold.

Beszélnünk kell!

Hajajj! Neked most véged van kiskomám! Ha egy nő ezzel a mondattal hív fel, gyakorlatilag már kezdheted is ásni a sírodat, mert szinte biztos, hogy olyat tettél, amire kevés mentséget tudsz majd találni. Nyilván nem véletlen, hogy napközben és telefonon közli, egyrészről hagyja, hogy estig forrj a levedben, másrészről pedig megadja a lehetőséget is, hogy kitalálj rá valami jó dumát (már ha egyáltalán tudod, hogy mi az, amit rosszul csináltál).


Semmi!

Egy semmi, egyúttal a világvégét is jelenti, főleg ha ezt a „semmit” a „mi bajod van?” kérdés előzi meg. Hidd el, jobb az úgy neked, ha nem feszegeted tovább a dolgot és egy kicsit hagyod, hogy lehiggadjon. Nem fogod megúszni úgysem, egy idő után magától is elkezdi majd sorolni a problémáit, addig meg gondolkodj el és nézz mélyen magadba.

Csinálj amit akarsz!

Ezt te tényleg elhiszed? De cuki vagy! Szó sincs róla, hogy azt csinálhatsz, amit csak akarsz, mindössze kaptál egy kis időt arra, hogy átgondold biztos jó ötlet e napokra magadra haragítanod a kedvesed, aki ezek után foghegyről fog veled beszélni és az esti szexnek is lőttek! Na ugye!?

A nők bonyolultak? Megeshet. Viszont nők nélkül meg unalmas és színtelen lenne az élet, így inkább tanuljátok meg a leckét és hunyjatok szemet a rafinériák felett (ígérjük, hogy mi sem tesszük szóvá többet a le nem hajtott vécéülőkét)!
VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: