Valentin-napi társkereső horoszkóp – Találd meg a szerelmet!

Kos

Nem kellenek csillogó ajándékok, nagy szerelmi vallomás, csak annyi hogy valaki szeressen és pontosan tudd, hogy az érései mélyek és tiszták. 

Ha már napok óta nem nézted meg a postaládádat, most itt az ideje! Lehet, hogy pont Bálint napon találod meg azt, akire már régóta vágytál!

Bika

Neked már van potenciális jelölted, ugye? Hát akkor ne késlekedj, adj hírt magadról és vedd kezedbe az irányítást!


Ez a nap tökéletes arra, hogy mindketten levetkőzzétek bátortalanságotokat és a tettek mezejére lépjetek! Ha még nem találkoztál vele, hívd el egy laza, beszélgetős ismerkedésre!

Ikrek

Különösen romantikus hangulatban vagy és ezt az érzést szívesen megosztanád már valakivel. Nem biztos, hogy a mai nap nyerő lesz számodra, de ne hagyd veszni ezt az érzést a szívedben! 

Nézz meg egy-két romantikus filmet, rendelj pizzát, vegyél egy forró fürdőt! Szánd a Valentin napot arra, hogy feltöltődj, utána pedig vesd bele magad újult erővel a társkeresésbe!

Rák

Lazíts és pihenj, nem kell begörcsölnöd csak azért, mert ez a szerelmesek napja! Hidd el, rád is vár valaki, akivel jövőre már közösen ünnepelhetitek a Valentin napot! 


Ha elkeseredsz, nem járhatsz sikerrel, így inkább arra koncentrálj hogy megőrizd kiegyensúlyozottságodat! Így könnyebb lesz párt találnod!

Oroszlán

Mindig megbabonáz valaki, akitől nehéz elszakadnod, még akkor is, ha csak néhány levélváltás történt. Mindegy, hogy a mai napon megtörténik-e a nagy találkozás, vagy sem, ha egymásnak vagytok teremtve, a lelketek összefonódik majd! Figyeld a jeleket!

Szűz

Nem kell az egyedüllét sötét és ragadós mocsarába elmerülnöd! Attól, hogy még nem találtad meg az igazit, megengedheted magadnak, hogy romantikus hangulatba kerülj és egy kicsit ellazulj! 


Írj rá néhány szimpatikusra személyre a társkeresőn! Lehet, hogy köztük lesz az, akire vársz!

Mérleg

Folyton mérlegelsz és agyalsz! Rakd pihenőre az agyad és ne az eszeddel, hanem a szíveddel gondolkozz végre, legalább ezen a napon!

Mi van, ha az elveidet és a szigorú szabályaidat egy kicsit félre rakod és előkeresed a szenvedélyesebb, kezdeményezőbb éned? Próbáld ki, hátha nagyobb sikere lesz, mint a mérsékelt és önmegtartóztató személyiségednek!

Skorpió

Az nem megoldás, ha az érzéseidet és a gondolataidat megtartod magadnak. Beszélj őszintén, szívből és ne félj attól, hogy megoszd a másikkal azt, ami belül van! Most őszintén? Mit veszíthetsz vele? Lehet, hogy pont arra vár, hogy megnyílj és ez bátorságot adna számára is, hogy tovább lépjetek!


Nyilas

A vaktában lövöldözés helyett inkább próbáld meg szűkíteni a kört és tényleg olyanokkal keresni a kapcsolatot, akik valamilyen szinten megragadják a lelked. Az intimitás igénye és a szeretet ott van benned, ezt pedig a Valentin nap felerősíti. 

Soha nem gondoltad volna, hogy ma érzelgős leszel? Pedig megengedheted magadnak! Ha megtalálod azt a biztonságos és szerető közeget, ahol megnyílhatsz, többé nem kell semmitől sem tartanod!

Bak

Nem tudod tovább halogatni! Itt az ideje, hogy átgondold a legbelsőbb érzéseidet és tegyél valamit, hogy ne legyenek elnyomva.


Mindegy, hogy a társkeresés viszontagságairól szólnak, vagy egy potenciális jelölt megkörnyékezéséről, ma levetkőzhetsz minden gátlást és lehet, hogy ez lesz a boldogságodhoz vezető kapu kulcsa!

Vízöntő

Még Te sem hitted volna, de a Valentin nap váratlan fordulatokat tartogat a számodra! Lehet, hogy egy különös találkozás, vagy egy régi szerelem előkerülése? Nyisd ki a szíved és fogadd szeretettel, bármi lehet belőle!

Halak

Azt hiszed, hogy szomorúan, magányosan telik majd a Valentin-nap? Pedig olyan meglepetésben lehet részed, amire senki sem számított!


Reggel még lehet, hogy egykedvűen kezdődik a nap, de estére téged is hatalmába kerít a romantika! Lépj fel a társkeresőre és tegyél ma este egy próbát!
VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: