Még mindig szingli vagy? 6 dolog, amit rosszul csinálsz!

Túl hamar feladod

Kár vitatni: az internetes társkeresés egyszerű és hatékony, viszont kitartást és türelmet is igényel. Ha az első akadálynál feladod, vagy úgy érzed számodra nem tartogat sikerélményt, akkor máris elkövetted a legnagyobb bakit, amit csak tudtál.

Ne add fel! Mindenkinek ott van a nagyvilágban a párja és miért ne adnád meg rá az esélyt, hogy pont itt találd meg!?!

Minden vakrandira rárepülsz


A kétségbeesett párkeresés nem tartozik az élet napos oldalához, mert görcsössé válsz általa, ráadásul sokszorosára növeled a kudarcélményedet is.Ne a nagy számok törvényét vedd alapul, amikor randizni mégy! Add meg az esélyt mindenkinek, de csak olyanokkal találkozz személyesen, akik már valamilyen módon magukkal ragadtak!

Néha jól esik egy kis „ölelés” az extől

A szeretethiány meggondolatlanná tehet és a csillapításának nem az a módja, hogy időnként beengeded az ágyadba az exed. Egyrészről ebben a hiányállapotban könnyebben fogod azt érezni, hogy még mindig ő az, akivel tökéletes lehet a kapcsolat, másrészről elveszik a koncentrációd, melyet a tényleges és tökéletes társ megtalálására fordítottál.

Ne feledd! Azért lett vele vége, mert valami már nem működött köztetek!

Az alkalmi szex nem életre szóló szerelem


A társkeresés időszakában bizony időnként befigyel egy-egy kósza kufirc, azonban ha végső elkeseredésedben ezeket az alkalmi szexpartnereket szeretnéd háziasítani, meglehetősen nagy hibát követsz el.Nem túl célravezető, ha az egyéjszakás kaland köré örök szerelmet ígérő álmokat szősz, mert nagy pofára esés lehet a vége.

Nem, nem kell mindenhol a szőke herceget keresned!

Ha hajlamos vagy a sarki fűszerestől kezdve, a buszsöfőrig mindenkiben meglátni a lehetőséget, akkor bizony eléggé belemacskásodtál a társkeresés gombolyagába.

Csak nyugi és ne görcsölj rá ennyire, mert ha mindenkiben potenciális célpontot látsz, befeszülsz és elmennek melletted a spontán lehetőségek, melyekben akár a nagy Ő-t is megismerheted!


Ne verd rögtön nagy dobra!

Nyilván tudjuk, hogy aki régóta szingli, annak a nyakát nem csak a család, de a barátok is nyúzzák, mégsem kell egy újdonsült kapcsolatot rögtön nagy dobra verni.

Ha már rögtön a második randin bemutatod a barátaidnak és az anyukádnak, megijeszted és fejvesztve fog menekülni. Joggal hiheti azt, hogy férjet keresel és már az eljegyzést tervezgeted! Várj a nagy szavakkal és a díszes bemutatással addig, amíg mindkettőtökben kibontakoznak az érzések.
VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: