365 nap, 365 új lehetőség! Újévi fogadalmak társkereséshez!

1. Becsüld jobban magad!

Szerinted csak arra vagy jó, hogy a mókuskereket tekerd és a napjaid monoton egymásutánjában elmerülj? Francokat! Szánj magadra időt, olyat, amiben azt csinálod, ami boldoggá tesz! Ez nem csak nagyobb kiegyensúlyozottságot ad, de fel is tölti a lelkedet és ha pozitívan állsz a mindennapokhoz, párt is könnyebb lesz találnod!

2. Tarts online szünetet!

Imádjuk, hogy köztünk vagy, de nem kell mindig a társkeresőn lógnod! Minél inkább rágörcsölsz a párkeresésre, annál kevésbé fog menni gördülékenyen az ismerkedés. Időnként kattanj le az online világról és élvezd a valóságot. 


Próbáld ki, hogy úgy élsz néhány napot, mintha senki sem hiányozna az életedből, élvezd az önfeledtséget, mosolyogj rá a zöldségesre, énekelj a kádban. Önálló vagy, független és nincs senki, aki megakadályozna abban, hogy boldog légy. Lehet, hogy pont egy ilyen önfeledt napon talál meg a szerelem!

3. Döntés és nem életcél

Ha megvan az önfeledtség, akkor élvezd ki minden percét! Sokan ott rontják el a társkeresést, hogy egy idő után az élet egyéb céljait félre tolják és csak az lebeg a szemük előtt, hogy szerelmet találjanak! Dönts a párkapcsolat mellett, de ne ez legyen az életcélod! 


Sokkal fontosabb, hogy olyan célokat is meghatározz magadnak, melyeket akár társ nélkül is véghez vihetsz és az ezek eléréséhez vezető út is örömmel tölt el. A társkereséshez semmi más nem kell, csak nyitottság az emberek felé! Ha kiegyensúlyozott életet élsz egyedül, vonzani fogod azokat, akik veled együtt szeretnék majd megélni a harmóniát! Akár a nagy Ő is köztük lehet!

4. Szeresd magad!


Éld meg a nőiességed, vagy a férfiasságod, mert ha rendben van minden benn, kinn is ezt fogod sugározni! Sokaknak adódik problémája ezen a téren, viszont a jó hír az, hogy az önbizalom és önmagunk szeretete is tanulható! Ha úgy érzed egyedül nem megy, keress hozzá segítséget. Ma már nagyon sok tanfolyamon és tréningen részt tudsz venni, ahol segítenek ebben. Ne szégyelld magad, az önismeret rengeteget segíthet abban, hogy megtaláld az igazit!
VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: