Öt női tulajdonság, amire az online térben is buknak a pasik!

Van néhány alapvető tulajdonság, amik a virtuális világban és a való életben is fontosak a férfiak számára. Ha egyik is hiányzik belőled, a társkeresés nehezített pályáján játszol, könnyen összeomolhat a vár és bukhatod a pasit! Te rendelkezel az összessel?

Beszélgetőpartnerség

A nők mindig nehezebben úsznak a kommunikációs tengerben. Vagy túl sokat beszélnek felszínes dolgokról, vagy visszahúzódóak és túl sok teret engednek a pasinak.

Egyik sem jobb a másiknál, ugyanis a pasit mindkettő riasztja. Míg az elsőnél energiáit felemésztik, hogy szóhoz jusson, addig a másodiknál a csend szituációval nem tud mit kezdeni, az egy szavas válaszok pedig nem az önbizalmát erősítik, hanem a menekülési ösztönét.

Őszinteség

Teljesen mindegy, hogy nőről, vagy férfiról beszélünk, ez még a kialakulóban lévő kapcsolatoknál is alappillér.

Mindenki számára kincs az olyan partner, akivel kölcsönös, bizalmi viszonyt tud kialakítani, ebben viszont nem fér meg a kegyes hazugság, a kínos dolgok nagyvonalú elhallgatása, vagy a sumákolás.Visszafogottság

A nők körében sértésszámba megy, ha egy pasi megjegyzi, hogy egyes hölgyeket csak az anyagi javak vonzanak, pedig a skatulya sajnos nem véletlenül alakult ki. Az online ismerkedés alkalmával is gyakran előfordul óvatos puhatolózás az anyagi háttér, a jól fizető állás, vagy a tulajdonban lévő verdák márkája után, sőt sokszor még burkolva sincs a kérdés.

A legtöbb férfi (anyagi helyzettől függetlenül) hideglelést kap a pénzéhes nőktől és sokkal többre becsüli a visszafogottságot.

Nyitottság

Amennyiben úgy érzed, hogy látsz fantáziát a férfiban, merj nyitott lenni és óvatosan, a jó ízlés határait betartva biztatni. Ha néhány levélváltást követően még nem jön el a személyes találkozás ideje, a férfiak hajlamosak elbizonytalanodni és feladni.

Tudnia kell, hogy érdemes-e tovább nyomulni és megéri-e neki szóba hozni egy randi lehetőségét és ezt csak a te kommunikációdból tudja felmérni. Ha semmilyen visszajelzés nem érkezik az irányodból, odébb fog állni.Kezdeményezőkészség

A kezdeményezőkészség nem egyenlő a rámenősséggel, viszont ha hetek óta megy a huzavona és még mindig nem dobta be az ötletet, hogy találkozzatok személyesen, akkor te is nyugodtan megteheted és ezzel akár az előző pontot is teljesíted. Megkapja a visszajelzést is, hogy te komolyan gondolod.

Néha csak egy apró noszogatás kell a férfinak ahhoz, hogy kilépjen a virtuális világ kapuján és a titokzatosságot feladva, lehetőséget biztosítson arra, hogy megtudjátok, lehet-e közös a való világban is az utatok.

VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: