Három dolog, amit soha nem posztolj ki a kapcsolatodról!

Felmérésekkel bizonyították, hogy a valóban boldog párkapcsolatban élők szinte alig posztolnak a kapcsolatukról és vannak, akik erre fittyet hányva nem csak képekkel, de sokkal személyesebb kiírásokkal is elárasztják az ismerőseiket. Mindegy melyik körbe tartozol, de a most következő dolgokat soha ne tedd ki az üzenő faladra!

Veszekedés, vita, nézeteltérés

A vitás ügyeitek maradjanak a négy fal között és ne keressetek a haraghoz társakat. Bár a közösségi oldalak teret engednek a szabad véleménynyilvánításnak, vannak azonban olyan témák, melyek csak kettőtökre tartoznak. A viták jönnek, mennek, általában minden párkapcsolat szerves része a saját akaratunk érvényre jutásáért vívott harc, majd az azt követő kompromisszumok megtalálása, azonban ha ez kívülállók bevonásával zajlik, nem vet túl jó fényt rátok.

 
A célozgatások, utalások kérdésköre szintén ide tartozik, hiszen ha nem is írjátok le nyíltan hogy mi a bajotok egymással, a hozzászólásokban tett megjegyzések, utalások mindenki számára nyilvánvalóvá teszik, hogy feszültség van köztetek. Ne így akarjatok elégtételt venni, inkább üljetek le és beszéljétek meg a gondokat négyszemközt!


Intim pillanatok, utalások

Biztos vagy benne, hogy mind az ezer ismerősöd kíváncsi rá, hogy mennyire megkívántad a párod? Vagy hogy hogy néztek ki szeretkezés után? Egy-egy intim pillanat, érzés csak a tiétek, ha ezt is közkinccsé teszitek, mi marad nektek a kapcsolatból? Alapjaiban megsérül az egész, a végén pedig csak egy kirakat szerelem lesz belőle, melyben nem marad semmi egyedi, különleges és ami csak a sajátotok. Nem az érzéseitekből fog táplálkozni, hanem abból mit gondolnak rólatok mások…

Csak engedéllyel…

Nem csak az számít intim pillanatnak, amit körbelengnek a szexuális energiák. Ezt a fogalmat bőven kimeríti az is, amikor úgy fotózod le a párod, hogy az igazak álmát alussza, vagy ha az ő beleegyezése nélkül osztasz meg róla képet és még be is jelölöd rajta. 


A férfiak különösen utálják, ha a sebezhető, érzékeny énüket közkinccsé teszik és ezt a kollégáik, rokonaik is látják, hiszen az, amit a külvilág felé mutat mindig jóval árnyaltabb, mint az, amit otthon, kettesben neked látni enged. Ne játszd el a bizalmát, ha olyat szeretnél posztolni, amin ő is szerepel, előtte mindig kérdezd meg hozzájárul e!
VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: