Ilyen a tökéletes randi a férfiszemmel!

Most megtudhatod, hogy milyenek lehetnek a tökéletes és jól sikerült randik a férfiak szerint! 

1. Legyen aktív!

A sportolás, vagy a különböző szabadidős tevékenységek a pasik szerint a legjobb randiprogramok, csak azt felejtik el, hogy a csajok szeretnek előttük a legjobb színben feltűnni, ebben pedig a lenyalt haj, az elkenődött smink és az izzadt test nem szerepel. 

Ha mégis van olyan nő, aki  túl tud lépni ezeken a korlátokon, akkor nyert ügye lesz! Ugyanis a férfiak egy ilyen programmal egyszerre több problémát is át tudnak hidalni, ezzel pedig pozitív irányba terelik a bimbódzó románcot. Egyrészről a kommunikációs hézagokat a tevékenység miatt ki tudják tömködni, a közös élmény összekovácsolja az embereket és nagyszerű alkalom adódik arra, hogy közelebb kerüljenek a másikhoz! Hát nem rafináltak?!?


2. Meghitt

Ha nem aktív, akkor legyen a másik véglet! Nyugis vacsora, utána egy házimozizás, természetesen csak is ismert terepen, otthon. Ha sikerült olyan férfit kifogni, aki nem akar minden áron aktív programra cipelni, akkor sanszos hogy bepróbálkozik a lakásával. Nem, nem feltétlenül azért, hogy az első alkalommal ágynak döntsön, sokkal inkább azért, mert az ismert terep biztonságot nyújt neki, bőven a komfortzónáján belül szerepel és itt feszengés nélkül ismerkedhet. Számára a lényeg nem az, hogy hol, hanem hogy kivel van, így nem bonyolítja túl a programot sem.

3. Focimeccs és sör

A férfiak szerint a legtökéletesebb párosítás, ha a saját szórakozásukhoz a barátnőjükben is partnert találnak! A közös érdeklődési kör, vagy a közös hobbi összekovácsolja a párokat, mindig van miről beszélni, van mivel csipkelődni és jó alkalmat teremt arra is, hogy megismerjétek egymás társaságát, barátait!


4. A hasán át…

A férfi szívéhez a hasán át vezet az út, ha pedig ezt egy közös főzőcske előzte meg, akkor a mondás még inkább igaz. Állítólag sokkal ízletesebb a vacsora akkor, ha együtt készítitek, ráadásul a férfiak azt is pontosan tudják, hogy a nőknek is kifejezetten imponál a szakács tudomány! Ilyenkor tökéletes az alkalom az ismerkedésre, zenehallgatásra, a közös főzés pedig mindkettőtöknek szórakoztató lesz, főleg ha teljesen amatőrök vagytok benne! 
VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: