Ami után esélytelen a második randi!

Ismered a Reddit.com-ot? Talán a hazánkban oly népszerű (és sokszor mulatságos) Gyakori kérdések kicsit kulturáltabb és értelmesebb megfelelője, ahol tökéletesen ki lehet deríteni, hogy a csajok mitől kapnak hidegrázást az első randin. Kíváncsi vagy rá? Nézzük sorjában!

1. A rendőrségi ügyekkel hencegni nem menő, mert ez még a nők által olyannyira kedvelt rosszfiú imidzsbe se fér bele.

2. A túl sok parfüm fullasztó és zavaró! A magad után húzott pacsulifelhő nem szexi, ellenben az nagyon is, ha a nő közel hajol hozzád és kellemes az illatod!


3. A pénztárcád tartalmával és a nagy autóval való menőzés egyrészről nagyképű és visszatetsző, másrészről pedig joggal felmerülhet a nőben a kérdés, hogy mit szeretnél vele kompenzálni? 

4. Kezeld egyenrangú félként a pincért és az utcaseprőt is. Ha bunkó vagy velük, vagy lekezelő inkább parasztnak hisz majd a nő és nem úriembernek!

5. Az agresszív viselkedés, vagy a konfliktusok kiabálással, verekedéssel való megoldása nagyon nem ajánlott az első randin, még akkor sem, ha történetesen a veled egy asztalnál ülő hölgyet inzultálták.


Próbáld meg higgadtan, nyugodt hangvételben és kellő intelligenciával kezelni az esetleges kényes szituációkat! Ezt a nő is többre fogja értékelni, mint a macsós „gyere ki a hóra” stílust.

6. Ne változtasd mélyebbre a hangod! A sorban számunkra legmeglepőbb (még a jelenség létezése is), viszont ha a Redditen ez ott van, rajtunk ne múljon egy első randi sikere! A nők szerint überciki, ráadásul előbb, vagy utóbb úgyis kiderül az igazság!

7. Az exed legyen tabutéma, akkor is ha még mindig megmozdítja benned az érzelmek húrjait és akkor is, ha rendesen elbánt veled! Valószínűleg az első randin erre nem nagyon lesz kíváncsi a másik fél!


+1. Az illuminált állapot még akkor is visszatetsző, ha nem leszel tőle vállalhatatlan. Az első randin nem illik bekarmolni, ez mindig lebegjen a szemed előtt, mikor alkoholt rendelsz!
VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: