Amit SOHA ne kérdezz meg egy nőtől!

„Miért nincs kapcsolatod?”

Ha csak annyit kérdezel, hogy „kapcsolatban vagy-e”, az teljesen oké, viszont ha az után puhatolózol, hogy miért nincs párkapcsolata már teljesen más lapra tartozik. A kérdés meglehetősen tolakodó, hiszen nem biztos, hogy meg akarja veled osztani és kicsit olyan felhangja is van, mintha valami turpisság, bolondéria, vagy defekt lenne a háttérben. 


„Hány pasival voltál eddig?”

Kérdezték, válaszol. De bármi, amit mond, felhasználható lesz ellene. Ha túl nagy a szám, akkor egy szajha, ha túl kicsi, akkor meg tapasztalatlan. Hazudhat ugyan egy arany középutat, de ki mondja meg, hogy az micsoda? Egyébként számít ez? 

„Mi bajod van? Megjött?”

Egy nő havi ciklusa idegen terep a te számodra és maradjon is így. Lehet, hogy hisztisek és hóbortosak néha, de ez korántsem biztos, hogy összefüggésben van a menstruációval. Általában minden nőnek jó oka van arra, hogy kiboruljon és ez tök mindegy, hogy egy elméretezett ruha, egy elfoglalt parkolóhely, vagy a te viselkedésed miatt történik. Ettől a kérdéstől aztán végképp nem lesz nyugodtabb…


„Terhes vagy?”

Ha nem vagy biztos benne, akkor inkább ne kérdezd meg, ugyanis könnyen megeshet, hogy csak a karácsonyi töltött káposztát és beiglit tolta túl és ez előnytelen helyeken koncentrálódott. Ha egyértelműen látod, hogy terhes, akkor meg feleslegessé válik a kérdés. Ne kérdezz hülyeségeket!

„Miért nem mosolyogsz?”

Számtalan oka lehet, de valószínűleg egyik sem rád tartozik. Ha viszont úgy dönt, hogy mégis beavat az életébe, akkor ezt kérdés nélkül is tudni fogod. Hidd el, mindent elmesél majd, ha méltónak talál rá…
VÉLEMÉNYED VAN? OSZD MEG VELÜNK: